HTML

Localicum

semmi különös. de az lokálisan!

Friss topikok

Linkblog

2011.04.07. 16:21 spájdernecc

A halhatatlan Féreg

Címkék: északjemen priváthiró

Hát, a jó öreg Dennis mégis csak bekerült a Fémcsarnokba, bár maga sem hitt benne.

Mélyről indult, magasba jutott.

Tagja volt a ditroiti Rossz Fiúknak / két bajnoki gyűrű, meg egy elvesztett döntő /

Aztán 2 év san-antonioi vakvágány után / nem illett Popovics mester vasárnapi iskolásai közé / a Bulls-ba igazolt és a visszatérő Jordannel meg a jó öreg Pippennel triumvirátust alkotva zsinórban háromszor lett BAJNOK.

Közben semmiféle kísértést nem utasított el, kivéve a drogot, fűrészelte Madonnát és saját bevallása szerint több tucat hivatásost, pózolt pucéran a PETA-nak, lejátszotta a vászonról a Zs-kat Ustinovát / van Damme /, feleségül vette saját magát valamint elpusztította egy közepes ír lepárlóüzem több évi késztermékét.

A pályán viszont nem ismert se istent, se embert. Fölszántotta a parkettet és szakmává tette a lepattanózást. Hihetetlen agresszivitással és tempóérzékkel tette magáévá az eltévedt labdákat. Nem mellékesen hatékonyan egy-egyezett, ha kellett gólpasszt adott, végső esetben még kosarat is dobott.

És fizetett, mint a katonatiszt. Gyakorlatilag mindenért megbüntették. Pályán elkövetett ámokfutásért, kameramen felrúgásért, de még egy első soros néző szemüvegének tönkretételéért is. / Nincs naprakész statisztikám, talán Artest mestert rúgták oldalba ennyire péntárcavonalon /

És most halhatatlanná vált Dennis Rodman, a Féreg.

Méltán.

/ videót lehet találni a tecsőn dögivel /

  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://localicum.blog.hu/api/trackback/id/tr402807501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sudák 2011.10.30. 15:20:30

Hatalmas figura volt, én leginkább a Bulls-ban szerettem. Abban az időszakban talán botránya sem volt, alázatosan tette a dolgát, felrobbant a csarnok, amikor hébe-hóba pontot dobott. Labdajátékban nekem ez a Bulls volt a csúcs, talán még az Aranycsapatunk, meg a Tretyak-Fetyiszov-Kaszatanov-Krutov-Larionov-Makarov csapat volt ehhez mérhető számomra.

spájdernecc 2011.10.31. 09:57:20

@Sudák:
külön hála a szovjet aranysorért :)
süti beállítások módosítása